15.09.2017

ACCAC Korea

Toukokuussa 2017 allekirjoitettiin Suomen suurlähetystössä Soulissa MOU korealaisen Able Management Co:n ja ACCAC:n välillä yhteistyöstä ACCAC aktiviteettien starttaamisesta Koreassa. Able Management on virallinen ACCAC edustaja Koreassa ja on aloittanut pitkäjänteisen työn oman verkostonsa rakentamiseksi, sekä pohjatyön kohti ACCAC Festival&Congress tapahtumaa seuraavan kahden vuoden aikajaksolla.

ACCAC Korean presidentti on maailmalla tunnettu tenori Mr Choi Seungwon. Sen jäsenistöön kuuluu myös muita palkittuja taiteilijoita kuten pyörätuolitanssin moninkertainen Aasian mestari Kim Yongwoo, kalligrafitaiteilija Seok Chang-Woo ja Lee Jung Hee.

Tenori Choin ja kalligrafitaiteilija Seok Chang-Woon esiintymistä Sochin Paralympialaisten 2014 päätösseremoniassa pääsee katsomaan seuraavista linkeistä.

KOREA NATIONAL ANTHEM Tenor Seoungwon Choi

Artist Seok Chang-Woo

Imperiumin mestari -näyttely

Ensimmäinen ACCAC Korean järjestämä taidetapahtuma toteutuu Jeongeupin kaupungissa lokakuun 11.-20. päivä. Kyseessä on perinteisen korealaisen kirjontataiteen näyttely. Imperiumin mestari -näyttelyn teokset ovat palkitun taiteilijan 'Baek Song' Lee Jung Hee:n.