02.02.2018

Eteläkorealaisia maailmantähtiä Pirkanmaalla

Aika: ti 13.02.2018 klo 18:30
Paikka: Konserttisali
Liput Kangasala-talolta 10€, Lippu.fi 11,50€ + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

TÄSTÄ LINKISTÄ PÄÄSET VARAAMAAN LIPPUJA

Etelä-Korealaisista maailmantähdistä koostuvan taiteilijaryhmän Euroopan kiertue saa päätöskonserttinsa Kangasala-salissa ystävänpäivän aattona. Konsertti saapuu Suomeen Firenzen ja San Marinon kautta. 
 
Konserttikiertueen suunnittelija on Sochin paralympialaisissakin esiintynyt huipputenori Seungwon Choi, joka kokoaa vuosittain ammattilaisen ryhmän konserttikiertueelle rauhan ja ystävyyden teemalla. Ystävyyden ja rauhan musiikin ilta tuo tuulahduksen Pyeong Changin käynnissä olevista talviolympialaisista ja sen tarkoituksena on musiikin keinoin edistää ihmisten välistä yhdenvertaisuutta ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan. 
 
Kangasala-salissa kuullaan klassisen laulukirjallisuuden helmiä,  mm. Beethovenia, Tostia, Bizetä, Morriconea ja Stradellaa
 
Konsertin saamisen Suomeen mahdollistaa pirkanmaalaisen Esteetön taide ja kulttuuri yhdistyksen vuodesta 2011 tekemä työ ACCAC Festival & Congress -tapahtumakokonaisuuden ja saavutettavuusliikkeen leviämiseksi maailmalla. Uusia ACCAC keskuksia on syntynyt vuonna 2017 mm. Nepaliin ja Marokkoon. ACCAC Korea perustettiin myös viime vuonna ja tenori Seungwon Choi on sen presidentti.
 
Tällä hetkellä Korean keskus tekee pohjatyötä ACCAC -tapahtuman toteutumiseksi Soulissa jo tänä vuonna. Suunniteltu ajankohta tapahtumalle on kesäkuussa. 
 
Sungji Kim – sopraano
Jihee Kim – kitara
Seungwon Choi – tenori
Hyuckjin Yun – baritoni
Mina Choi – piano
Kiwoong Jang – taiteellinen johtaja
 
Tuotanto: Kangasala-talo, Harjula production, Esteetön taide ja kulttuuri ry / ACCAC Finland ja ACCAC Korea
 
LIPUT
Kangasala-talolta 10 €
Lippu.fi 11,50 € + toimitusmaksut (alk. 1 € www.lippu.fi)

Ryhmävaraukset: myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi, p. 0400 304 530