03.08.2018

ACCAC Nepalin Open Call käynnissä

 

Namaste!

ACCAC Nepalin keskus perustettiin joulukuun 12. päivä vuonna 2017 Katmandussa neljän vuoden suunnittelun jälkeen. Tämän vuoden toukokuussa Nepalin tiimi vietti viikon Tampereella tutustuen saavutettavuuden ja esteettömyyden osa-alueisiin ja mielenkiintoisiin suomalaisiin projekteihin ja hankkeisiin kuten Pirkanmaan Pyörätuolitanssijoiden ja erityismusiikkikoulu Vimmartin toimintaan.

Vierailun aikana rakennettiin myös joulukuun 11.-14. päivä toteutuvan ACCAC Nepal kongressin ja kulttuuriohjelman sisältö, aikataulu ja suunnitelma. Tapahtuma toteutuu Katmandun sydämessä Yak&Yeti hotellissa, joka esteettömine huoneineen ja historiaa uhkuvine miljöineen tarjoaa täydelliset olosuhteet kansainväliselle tapahtumalle.

Nepalin Open Call puhujille ja esiintyjille on ollut auki muutaman viikon ja se on tavoittanut kiinnostuneita jo viidestätoista maasta. Nepalin tiimi on lähettänyt kutsuja mm. Intiaan, Kanadaan, Belgiaan, Australiaan, USA:han, Egyptiin, Koreaan, Tansaniaan, Marokkoon ja tietysti Suomeen, josta toivomme pääsevämme matkaan suurella joukolla, tukemaan Nepalin kehitystä yhdenvertaisuuden ja inkluusion saralla kulttuurin ja taiteen keinoin.

Suomesta kutsun ovat saaneet Ystävyyden Suurlähettiiläät & Petri Virolainen, Ojalan Pirjon elokuva Este, Tirakkor -ryhmän Pirkko Uiton "Kuka lohduttaisi Nyytiä", ETKU:n synnyttämä kuudessa Euroopan maassa toteutuva Kukunor ja Unikuu -teatterin inkluusiota edistävä Luova Eurooppa -hanke sekä katutaidetta kaikille työpajat.

Nepalin ohjelmasta on tulossa erittäin monipuolinen ja rikas. Open Call on edelleen auki ja hakulomakkeen löytää tämän linkin takaa. http://nepal.accac.global/open-call-application-form/

Pääset seuraamaan tapahtuman edistymistä liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi.

Pian odotellaan rekisteröitymisen aukeamista ja vahvistuksia tapahtuman sisällöstä.